в послугах
  • в послугах
  • в статтях

Новини

Інформація про роботу Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська у ІІІ кварталі 2014 року

Загальна кількість послуг, наданих в Центрі надання адміністративних послуг за звітний період, становить 11330, з них:

1)    адміністраторами ЦНАП надано 4217 адміністративних послуг;

2)    Дозвільним центром прийнято 976 вхідних пакетів документів;

3)    Реєстраційною службою здійснено 6137 реєстраційних дій і запитів з Єдиного державного реєстру.

 

В сфері отримання документів дозвільного характеру

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.05.2014 року №523-р виконавчим комітетом міської ради 12.08.2014 року прийнято рішення «Про внесення змін до переліку адміністративних послуг», згідно якого адміністративні послуги територіального управління держгірпромнагляду, головного управління держсанепідслужби та інспекції держархбудконтролю з 1 вересня 2014 року надаються через Дозвільний центр м. Івано-Франківська.

За ІІІ квартал 2014 року в Дозвільний центр м. Івано-Франківська надійшло 976 вхідних пакетів документів. Всього за звітний період  видано – 976 вихідних пакетів, надано консультацій – 1389,відмов - 117.

Найбільше дозвільних послуг надано УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області (165 - послуг), управлінням торгівлі (158 -послуг), управлінням земельних відносин (142 - послуги), Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю в Івано-Франківській області (158 - послуг) та фінансовим управлінням (119 - послуг).

 

В сфері надання адміністративних послуг

За ІІІ квартал 2014 року адміністраторами управління адміністративних послуг прийнято 4217 вхідних пакетів документів, виконано 4134, виконано з порушенням терміну 111 справ (підготовлено 75 проміжних відповідей) та надано 796 консультацій.

За звітний  період управлінням освіти та науки зареєстровано 642 дітей в ДНЗ міста Івано-Франківська.

Державним  фондом молодіжного житлового будівництва в Івано-Франківській області надано 19 консультацій щодо порядку отримання державного сприяння з метою забезпечення молодих сімей житлом.

На графіку 1 та таблиці 2 відображені дані по кількості прийнятих, виконаних документів, наданих консультацій та протермінованих документах в розрізі суб’єктів надання адміністративних послуг, залучених до роботи в ЦНАП за ІІІ квартал 2014 року.

Найбільша кількість вхідних пакетів документів надійшла в відділ Держземагентства в м.Івано-Франківську – 1568 (37,2%). На другому місці по кількості прийнятих вхідних пакетів знаходиться департамент містобудування та архітектури – 1565 (37,1%), а на  третьому місці управління державної міграційної служби в області – 472 (11,2%).

Значно покращилась виконавська дисципліна та контроль за виконанням адміністративних послуг у Департаменті містобудування та архітектури, управлінні земельних відносин, департаменті комунального господарства, транспорту і зв’язку, відділі обліку та розподілу житла.

Узагальнене співвідношення кількості протермінованих документів до загальної кількості прийнятих документів з адміністративних послуг  становить 2,6% (5,0% в IІ кварталі 2014 р.), що говорить про позитивну динаміку даного показника в сторону зменшеннята покращення виконавської дисципліни суб’єктами надання адміністративних послуг.

Відповідно до розпорядження міського голови від 28.02.2014 року №68-р  з 14.00 год. до 16.00 год. у Центрі надання адміністративних послуг здійснюється прийом громадян керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради.

За звітний період на особистому прийомі побувало 58 мешканців міста, зокрема до керівництва департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку звернулося 11 осіб, до відділу обліку і розподілу житла – 8 осіб, до служби у справах дітей – 24 особи, до департаменту містобудування та архітектури - 7 осіб, до управління земельних відносин – 8 осіб.

З 05.09.2014р. свою роботу розпочав оновлений офіційний сайт Центру надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська www.cnap.if.ua.

За результатами проведеної роботи оновлено дизайн сайту, інформаційне наповнення та розширено спектр послуг.

Мешканці міста мають можливість перевірити стан виконання адміністративної чи дозвільної послуги, записатися на прийом у зручний для себе час (з вибором днів на два тижні вперед), роздрукувати бланки заяв для отримання адміністративних послуг та ознайомитись з інформаційними картками.

Для зручності мешканців функціонує мобільний додаток «Мобільний Івано-Франківськ», де у режимі реального часу можна перевірити стан виконання послуги, завантажити бланк заяв чи отримати всю необхідну інформацію для отримання адміністративних та дозвільних послуг.

В роботі ЦНАП запроваджено он-лайн консультації. Кожен бажаючий може задати запитання адміністратору чи державному адміністратору і йому, без відвідування Центру, буде надана фахова консультація, яка є важливою складовою для отримання адміністративних чи дозвільних послуг.

Велика увага у ЦНАП м.Івано-Франківська приділяється підвищенню рівня професіоналізму, обізнаності адміністраторів і державних адміністраторів щодо надання адміністративних та послуг. У ІІІ кварталі 2014р. проведено 4 внутрішні навчання та працівники проходили навчання у Івано-Франківському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовці, посадових осіб місцевого самоврядування.

ЦНАП м.Івано-Франківська оновлює інформацію у соціальних мережах Facebook, а також створено офіційну групу у Twitter.

Забезпечення своєчасного виконання звернень громадян та юридичних осіб відслідковуються щотижневими, щоквартальними та піврічними звітами та подаються керівництву виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

На засіданні виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 16.07.2014р. розглянуто питання «Про діяльність Центру надання адміністративних  послуг за І півріччя 2014 року», де проведено  детальний аналіз стану виконавської дисципліни в Центрі надання адміністративних послуг (рішення виконавчого комітету міської ради  від 16.07.2014р №372).

У ІІІ кварталі  2014 рокууправлінням адміністративних послуг продовжує реалізацію наступних проектів:

  1. «Підтримка розвитку е-врядування в Івано-Франківській області» за підтримки програми співробітництва з розвитку і гуманітарної допомоги Міністерства закордонних справ Естонії та Агентства міжнародного співробітництва у сфері розвитку Уряду Швеції.  Проект передбачає низку заходів, спрямованих на покращення доступу громадян міста до електронних послуг, підвищення прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, здійснення конкретних кроків у просуванні електронного врядування в нашому місті, таких як електронна система управління документами, геоінфосистема, структура інтероперабельності, центр обслуговування телефонних дзвінків (call-центр).
  2.  «Створення регіональної мережі ЦНАП як ефективного інструменту у застосуванні інноваційних рішень з надання адміністративних послуг населенню»  за підтримки Європейської комісії. Мета проекту: посилення спроможностей та потенціалу регіональних/районних центрів надання адміністративних послуг в Івано-Франківській області задля забезпечення чесного, ефективного та прозорого надання адміністративних послуг населенню; поширення кращого вітчизняного та міжнародного досвіду в Україні.
  3. «Формування політики, ґрунтованої на фактах, в сфері місцевого самоврядування в Україні»,фінансованого МЗС Норвегії, який реалізується  Асоціацією міст України спільно з Норвезькою асоціацією місцевих і регіональних влад та Норвезьким інститутом міських і регіональних досліджень.

             Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська постійно удосконалює свою роботу, розширює спектр послуг, забезпечує комфортне перебування відвідувачів у Центрі та високу якість обслуговування.

Інформація про роботу   Центру надання адміністративних послуг м. Івано-Франківська  у ІІІ кварталі 2014 року

Графік роботи

Центр надання адміністративних послуг
(м.Івано-Франківськ, вул.Незалежності, 9)
ПН, ВТ, СР
9.00-17.00
ЧТ
9.00-20.00
ПТ, СБ
9.00-16.00
без перерви
ТП та ВРМ ЦНАП у м.Івано-Франківську
(вул.Галицька,124-А, вул.Івана Павла ІІ, 4,
вул.Гетьмана Мазепи, 185, вул.Отця І.Блавацького,1)
ПН, ВТ, СР, ЧТ
8.00-17.00
ПТ
8.00-16.00
перерва
12.00-13.00
СБ, НД, державні свята
вихідний день
ТП та ВРМ ЦНАП
в населених пунктах Івано-Франківської МТГ
ПН, ВТ, СР, ПТ
8.00-16.00
ЧТ
8.00-17.00
перерва
12.00-13.00
СБ, НД, державні свята
вихідний день
 

Сервіси

  • Послуги для військово службовців
  • Електронні послуги
  • Перевірити стан послуги
  • Перевірити стан черги
  • Подати запит публічної інформації
  • Персональний кабінет
  • Мобільний адміністратор
  • Оплата послуг
  • Перевірка стану оформленння паспорта
  • Оцінювання якості обслуговування
  • Публічна кадастрова карта України
  • Державні послуги
  • Нормативні акти
  • Офіційний сайт міста
  • Державні послуги онлайн
  • Гід з державних послуг
  • Послуги власникам житла
  • Матеріальна допомога військовим
  • Ваучерна підтримка бізнесу
  • Матеріальна допомога особам старшим 70р.
  • Матеріальна допомога особам з інв. І-ІІгр.
  • Допомога сільгосп виробникам
  • Матеріальна допомога військовим на спорядження
  • Матеріальна допомога військовим на реабілітацію
* ПриміткаДля замовлення послуги в електронному вигляді Ви повинні зайти в розділ “Електронні послуги” та авторизуватись за допомогою BankID або “Персонального кабінету”

Останні новини